top of page

Volledig geautomatiseerd jaarrond sla telen op water

Sinds 31 januari 2019 groeit er sla op water in een volledig geautomatiseerde foliekas met hydroponics in Nederland. Het is de eerste keer dat een dergelijk project werd gerealiseerd. Onder de naam B4HydroGrow wordt de sla voor Albert Heijn geteeld, op grote

bassins. "Deze methode is een volgende stap, omdat die goed toepasbaar is in grootschalige teelt met een relatief eenvoudige automatisering ", zegt Arjan Kok, Chief Technical Officer van Bosman Van Zaal. “Wij verwachten dat dit concept ook buiten Nederland goed toepasbaar is.

ECOfilter mocht haar bijdrage leveren aan dit mooie project, lees hier verder het hele artikel.

Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page